Voorbereiden op Nabehandeling

Anne gaat zich voorbereiden op de nabehandeling (ACT) in Frankfurt.

Maandag 27 augustus mag ze weer heen, hoe de behandeling eruit komt te zien weten we nog niet exact. Naast de infusen die Anne zal krijgen zal er op de eerste dag 20 buisjes bloed worden afgenomen, deze buisjes bloed zullen worden bewerkt om het vervolgens via infusen weer terug te krijgen.

We hebben Anne de afgelopen periode met stapjes vooruit zien gaan, met af en toe een uitglijder maar wij en ook Anne merken duidelijk verschil.

Ze heeft vorige week voor het eerst paard gereden, een buitenrit, ze heeft volop genoten, 's avonds leek het even mis te gaan, in de badkamer zakte ze door haar benen maar na zo'n 1,5 uur herstelde ze en kon met hulp toch haar bed inkruipen. De dagen erna is ze helemaal niet ziek geweest, geen 4 dagen spugend in bed gelegen in een donkere kamer. Nee, ze had "alleen" pijn in haar benen en gewrichten en de huid barstte op een aantal plekken open naast de spierpijn. 

De afgelopen 4 weken heeft ze de rolstoel niet/nauwelijks hoeven te gebruiken. Ze pakt weer meer activiteiten op, is heerlijk uit geweest. Al die kleine stapjes bij elkaar zijn toch een paar grote geworden.

 

Heerlijk!!! Dat is genieten!!