Update

Een paar keer heb ik nagedacht wat te moeten schrijven op de Anne against Lyme pagina.
De afgelopen weken, vanaf eerste Pinksterdag waren verdrietig, machteloos en zorgden voor verwarde gevoelens en heel veel onzekerheid. En nog steeds.....
Met Anne gaat het niet goed. We wisten dat haar lijf zou crashen en dat is wat er nu gaande is. Ze heeft veel pijn in haar gewrichten en spieren. Anne heeft ook pijn op haar hoofd, een paar dagen achter elkaar vielen er plukken haar uit! Opnieuw in de stress!!Daarnaast blijkt het moeilijk te zijn om de injecties voor elkaar te krijgen. In NL mogen deze alleen door specialisten voorgeschreven worden. We gaan dit weer verder uitzoeken.....
Met behulp van enkel- en kniebraces en medicatie is Anne weer voor het eerst uit geweest en heeft daar enorm van genoten!
Bas heeft drie hele moeilijke en lastige weken achter de rug. Is nu heerlijk bij ons thuis maar is heel erg moe. Chemo’s zijn gestart. 
17 bloedtransfusies verder en wat al nog niet meer...
Tussendoor nog weer een nachtje ziekenhuis gehad omdat zijn bloedneus niet stopte. Bloedplaatjes werden toegediend en de volgende dag naar huis.
Afgelopen vrijdag mocht Bas naar Utrecht. Onder de indruk van een heel mooi ziekenhuis terwijl er binnen nog chaos heerste. Bas bleek nog niet goed in het systeem te staan wat resulteerde in heeeeel veeeel wachten... s morgens om kwart over tien weg en s avonds om kwart voor acht weer thuis. Dat was teveel gevraagd.

Verder willen we nogmaals bedanken voor de persoonlijke donaties, de donaties van de schuurverkoop, van de sponsor wandel4daagse en een anonieme donatie.
Echt Hartverwarmend ❤️❤️❤️ op de donatiepagina van annesgainstlyme wordt exact bijgehouden wat de stand is.
Nogmaals ontzettend bedankt voor de lieve kaartjes, berichtjes en woorden. Geweldig!❤️❤️❤️❤️ We voelen ons gesteund.❤️❤️