Dag 7

Aangekomen bij de kliniek moest Anne gelijk bloedprikken. Weer ging het niet goed, bloedruk veel te laag er kwam geen bloed in het buisje.  De tweede keer prikken, nog niets... een lange tijd wachten even water drinken en ja hoor de derde keer door veel te blijven knijpen met haar haar hand/vuist lukte het met veel moeite. Gelukkig!!

Verder met infusen. Van de ene trekt ze bij en van de ander wordt ze heel naar en misselijk.
Bij het een na laatse infuus gaat het in haar aderen branden wat het ook pijnlijk maakt, heel snel wordt het infuus op een laag druppeltempo gezet en dat maakt het bijna gelijk een stuk aangenamer.

Tussendoor zie ik berichtjes op menssenger en facebook voorbij komen, ik zie dat het over Anne gaat en geef haar mijn telefoon zodat ze het kan lezen, het raakt Anne al die lieve, warme en fijne berichtjes, ze barst in tranen uit, uiteindelijk zitten we met ons drieen bij elkaar in de armen te huilen............ Hartverwarmend, bedankt!!!!!

Gisteren werd Anne door de PR dame van Infusio benaderd of ze een interview wilde doen. Dit wilde Anne wel voor vandaag. Eerst even wachten op een nieuw infuus en mee naar een andere ruimte. We hoorden vanavond van Demie en haar moeder dat het al op de site te zien was.

Door de infusen en de oplopende spanning voor morgen, voelt Anne veel onrust in haar lijf en wil echt niet in het lymfedrainage pak en ook niet in het laserbed. Ze geeft aan dat ze dat morgen nog wel wil omdat we er dan toch al om 07:00 uur zijn en Anne toch moet wachten tot 08:00 uur.

Om een uur of vier worden we thuis afgezet en Anne wil nog wel even iets doen. Ze wil graag naar Sephora, een zeer prijzige make up/ parfumerie shop, in Nl schijnen we deze niet te hebben, misschien maar goed ook want ik sla steil achterover van de prijzen en pfff al die luxe............ Anne geniet hier zichtbaar van en laat zich nog even adviseren, ze wordt een beetje opgemaakt, we kijken nog wat rond en vertrekken.

We kiezen ervoor om bij de Indiase .... te gaan eten om zolang mogelijk uit de spanning te blijven. 

We sluiten de dag af met een klei gezichtsmasker van de sephora.