Dag 5

Dag 5

Vanmorgen mocht Anne later naar de kliniek komen. Aan de ene kant heerlijk om rustig aan te doen aan de andere kant blijf je op de tijd letten en kom je veel later terug.

Anne mag om kwart voor twaalf gelijk mee voor een massage. Dat vond ze heerlijk. Voor wie craniool sacraal therapeut is en voetreflexologie en masseren in het pakket heeft en drie dagen per week wil werken bij Infusio in Frankfurt am Main kan solliciteren.

Daarna wordt Anne weer aangeprikt door Annabel, we hebben haar voor Anne gereserveerd, deze jonge meid doet het heel rustig en pijnloos. De naald zat erin en Anne had het niet eens in de gaten. Heel fijn.

(Ook wij zijn hier twee minuten stil en ga ik straks weer verder met het verhaal)

Vandaag gaat het goed met Anne, zo fijn om te zien. Haar huidskleur verandert en de blosjes op haar wangen worden rozer. Dat doet ons goed om te zien!

Andrien neemt afscheid van ons en gaat terug naar onze jongens. Zondagavond zien we hem gelukkig weer.

Als tweede infuus krijgt ze ijzer toegediend, even voelt ze zich heel naar worden op de borst en maag maar dat is na een minuut of 20 ook weer verdwenen.

Ze is erg praterig vandaag, opgewekt, vrolijk en heeft humor. Geweldig, dat is genieten!

Daarna krijgt ze nog twee infusen en mag ze weer naar het laserbed, die ze eigenlijk wilde overslaan (samen met Sonja) omdat het zo warm was en ze er geen zin in had, ze vindt het nog steeds te benauwd. Maar Nadien nam daar geen genoegen mee:"first you'll take the laserbed en than you may go". Een lachsalvo volgt.

Wanneer Anne in de benen moet komen merkt ze dat haar benen, nek en rug behoorlijk pijnlijk zijn, hier waren we voor gewaarschuwd.

Wij gaan nu even bijkomen en maandag vervolgen we ons verhaal.

Voor iedereen een fijn weekend!