Dag 1

Vanmorgen ging om 07:00 uur de wekker en was het tijd om op te staan en een dag tegemoet te gaan die voor ons maar zeker voor Anne een hele belangrijke kan zijn voor haar toekomst....

We blijken allemaal slecht te hebben geslapen, we slepen ons voort naar de badkamer en of de keuken om ons klaar te maken (niemand die echt zin heeft om te eten) voor het busje, die ons zo op komt halen.

Na een paar minuten te hebben gewacht worden we door een wel heel luxe bus opgehaald!

Wanneer we na ca. 10 minuten aankomen, mogen we met de lift 12 verdiepingen omhoog, het blijkt een hele snelle lift te zijn. We stappen uit en komen in een erg luxe maar klinisch geheel terecht.

We worden door mensen vriendelijk binnengehaald en mogen even wachten op nog een ander echtpaar. En dat blijken Nederlanders te zijn die uit Zeeland komen én Sonja blijkt jaren geleden in Steenwijk te hebben gewoond! Hoe is het mogelijk!!

Na de rondleiding wordt bij Anne bloed afgenomen en een scan gemaakt, daarna krijgt ze haar eerste infuus aangeprikt. Wij zijn een beetje de tel kwijt geraakt maar volgens ons heeft ze zes infusen gekregen.

Ze blijkt o.a. een ernstig ijzer en cortisol tekort te hebben. In ieder geval ijzer krijgt ze nu via infuus binnen. Eigenlijk moet ze iedere dag een Thymus injectie die in de spier gespoten moet worden hebben maar Anne heeft genoeg van al die naalden en als het via het infuus kan en het duurt iets langer voordat het werkt dan is dat voor haar prima en ons ook.

We worden weer netjes door de bus naar ons onderkomen gebracht. 

Wanneer we een paar boodschappen willen halen om het avondeten klaar te kunnen maken, voelt Anne zich misselijk en krijgt bonkende pijn in haar hoofd en voelt haar hoofd pijnlijk aan.

Ze gaat in ons bed liggen, ik haal voor de zekerheid de zak met vuilnis uit de vuilnisemmer, zodat ze de emmer kan gebruiken voor een eventueel ongemak.

Na een paar uur knapt ze beetje bij beetje op, er gaat een beetje eten in. Tegen de pillen etc. heeft ze een lichte aversie maar jah wat moet dat moet.................

Op dit moment horen we haar regelmatig lachen om filmpjes van youtube. We gaan zo nog even naar buiten. De eerste dag hebben we gehad.